Wanneer een Newborn Fotoshoot laten doen?

newborn Fotoshoot

8 – 15 dagen na de geboorte

Een newborn fotoshoot laten doen kan bij mij gedaan worden vanaf de 5 – 8e dag. En natuurlijk als de newborn alsook mama helemaal fit zijn en lekker thuis genieten.

Het is niet echt vast te stellen tot hoeveel dagen na de geboorte je een echte newborn fotoshoot kunt laten doen. Dit is helemaal afhankelijk hoe het met de baby gaat. Slaapt de newborn veel of is het toch wel vaker wakker. Moet het nog even herstellen, net als de kersverse mama.

Omdat ik de combinatie Newborn & Lifestyle fotografie doe, heb je altijd een mooie gevarieerde set aan foto’s. Zeker is dit ook een waar geschenk aan jullie eerste 2 weken als kersverse ouders. Een periode waar je even vergeet foto’s te maken, het er even bij in schiet of heel veel foto’s worden gemaakt met de kleine en het bezoek. En juist in de eerste weken veranderd jullie baby al heel snel!

Een mooie Newborn & Lifestyle fotoshoot bij jullie thuis

Een waar geschenk aan jullie eerste 2 weken als kersverse ouders zijn.

Newborn fotoshoot:

tussen 8e en 15e dag na de geboorte

Zoals je bij mijn fotoshoot pakketten ziet maak ik een verschil tussen Newborn en Lifestyle fotografie wat je ook terug ziet in mijn portfolio foto’s. Deze 2 stylen zijn ook heel goed te combineren tijdens de fotoshoot. Dit is ook geheel naar wens van wat de ouders zouden willen. De dagen om een newborn fotoshoot laten doen zijn een indicatie van mijn kant. Als je iets later een fotoshoot wilt doen dan is dat zeker mogelijk! Ook als de baby al bijvoorbeeld 2 of 3 maanden is.

Als je tijdens je zwangerschap al weet dat jullie graag een fotoreportage willen doen met jullie newborn, dan kan je mij al een berichtje sturen. Er is ook een mogelijkheid om een combipakket te nemen en je mooie zwangere buik te laten fotograferen. De zwangerschapsfotoshoot doe ik in mijn eigen fotostudio samen met mijn man.

newborn fotoshoot laten doen - newborn-fotografie-lifestyle-fotoshoot-limburg

Wanneer je contact met me opneemt zal ik een notitie maken van je uitgerekende datum en ruimte vrij houden 8 – 15 dagen na deze datum. Je neemt dan een paar dagen na de geboorte weer contact met me op en we plannen dan een definitieve datum in. Ik werk met een ochtend of een middag fotoshoot sessie, wat goed aansluit op de voeding van de kleine. Of op het middag of ochtend dutje van een broertje of zusje.

(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg