Newborn fotoshoot thuis

Zo lief als ze slaapt, zo mooi als ze je aankijkt

Newborn Fotoshoot met Jane

newborn-fotografie-limburg-newborn-jane

Op weg naar de fotoshoot is het een beetje druilerig weer, hoewel het nog hartje zomer is. Maar de zon gaat ineens schijnen bij het zien van newborn Jane. Wat een lief mooi klein meisje is ze.

Ze heeft de fles net op en valt langzaam in slaap. Het moment leg ik vast terwijl Jane in dromenland is. Af en toe een glimlach op haar gezicht.

Mama en papa mogen ook niet ontbreken en als vers nieuw gezinnetje staan ze voor de lens. Jane merkt het op en af en toe opent ze haar oogjes.

De kinderkamer is prachtig ingericht. Met mooie wandtekeningen en zachte lieve knuffels zal Jane heerlijk slapen en dromen. De newborn fotoshoot thuis te doen is fijn voor de baby. Zeker als ze nog even de fles nodig heeft of een schone luier.

We maken nog een paar foto’s met haar samen met mama en papa, liggend op hun handen. En even voor de foto de luier af, tja en dan weet je wat kan gebeuren 🙂

Gelukkig was het maar een klein plasje aan het einde van de fotoshoot. Ze heeft het goed gedaan, ze kan weer lekker in haar bedje gaan verder dromen.


Ik verzorg de newborn fotoshoot thuis waardoor de baby in een fijne vertrouwde omgeving is.

Kim Houben | Newborn Fotografie Limburg | Newborn Fotoshoot | Jane | Lifestyle Fotografie Limburg

newborn fotografie limburg - newborn Tom
(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg