Newborn fotoshoot thuis

Zo lief als ze slaapt, zo mooi als ze je aankijkt

Newborn Fotoshoot met Jane

newborn-fotografie-limburg-newborn-jane

Op weg naar de fotoshoot is het een beetje druilerig weer, hoewel het nog hartje zomer is. Maar de zon gaat ineens schijnen bij het zien van newborn Jane. Wat een lief mooi klein meisje is ze.

Ze heeft de fles net op en valt langzaam in slaap. Het moment leg ik vast terwijl Jane in dromenland is. Af en toe een glimlach op haar gezicht.

Mama en papa mogen ook niet ontbreken en als vers nieuw gezinnetje staan ze voor de lens. Jane merkt het op en af en toe opent ze haar oogjes.

De kinderkamer is prachtig ingericht. Met mooie wandtekeningen en zachte lieve knuffels zal Jane heerlijk slapen en dromen. De newborn fotoshoot thuis te doen is fijn voor de baby. Zeker als ze nog even de fles nodig heeft of een schone luier.

We maken nog een paar foto’s met haar samen met mama en papa, liggend op hun handen. En even voor de foto de luier af, tja en dan weet je wat kan gebeuren 🙂

Gelukkig was het maar een klein plasje aan het einde van de fotoshoot. Ze heeft het goed gedaan, ze kan weer lekker in haar bedje gaan verder dromen.


Ik verzorg de newborn fotoshoot thuis waardoor de baby in een fijne vertrouwde omgeving is.

Kim Houben | Newborn Fotografie Limburg | Newborn Fotoshoot | Jane | Lifestyle Fotografie Limburg

newborn fotoshoot - lifestyle fotoshoot - newbornfotografie

Wanneer een Newborn Fotoshoot laten doen?

Omdat ik de combinatie Newborn & Lifestyle fotografie doe, heb je altijd een mooie gevarieerde set aan foto's. Zeker is dit ook een waar geschenk aan jullie eerste 2 weken als kersverse ouders. Een periode waar je even vergeet foto's te maken, het er even bij in schiet of heel veel foto's worden gemaakt met de kleine en het bezoek. En juist in de eerste weken veranderd jullie baby al heel snel!
Newbornfotografie-limburg-kim-houben-header-2Kim Houben

Vernieuwde newborn & lifestyle portfolio

Ik wil je meenemen in de weg die mij onder andere heeft gebracht naar lifestyle en newborn fotograaf zijn. Het was niet zomaar iets waar ik van de een op de andere dag mee ben begonnen. En ook zeker niet eigen was na de eerste lifestyle newborn fotoshoot.
newborn-fotograaf-limburg-lifestyle-fotoshootKim Houben

Newborn fotograaf Kim

Ik wil je meenemen in de weg die mij onder andere heeft gebracht naar lifestyle en newborn fotograaf zijn. Het was niet zomaar iets waar ik van de een op de andere dag mee ben begonnen. En ook zeker niet eigen was na de eerste lifestyle newborn fotoshoot.
(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg