Portfolio Newborn & Lifestyle

Dit is een kleine selectie van mijn Portfolio Newborn & Lifestyle. Mijn werk, dat zowel Newborn als Lifestyle foto’s maken zijn, leggen het speciale moment van de Newborn vast. Mijn eigen kijk op de nieuwe wereld van de baby maar ook van het kersverse gezinnetje. Een lief ogenblik samen met grote broer of zus. Bijzondere herinneringen van jullie newborn. Bekijk een kleine selectie van mijn werk hieronder.

Ik leg het moment vast, niet alleen de bijzondere close-ups van de baby maar ook van jullie als gezin. Tijdens de Newborn fotoshoot neem ik ruim te tijd en wacht ik op de juiste momenten.

Heb je vragen over mijn Portfolio Newborn & Lifestyle of hebben jullie wensen met betrekking tot de fotoshoot, dan stuur mijn gerust een mailtje. Ben je op dit moment zwanger? Kies voor een combipakket Zwanger&Newborn!

(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg