Ontdek Transparante en betaalbare prijzen voor unieke newborn fotografie

Het vastleggen van de kostbare momenten van je pasgeboren baby is een investering die je voor altijd zult koesteren. In dit artikel deel ik graag mijn kennis en ervaring over de prijzen en pakketten die ik aanbied als newborn fotograaf. Door transparante en betaalbare prijzen aan te bieden, streven wij ernaar om jouw ervaring zo toegankelijk en memorabel mogelijk te maken. Laten we duiken in de details en ontdekken hoe je de schoonheid van je kleintje voor altijd kunt vastleggen!

Voordat we ons verdiepen in de prijzen, is het belangrijk om de waarde van newborn fotografie te begrijpen. Het vastleggen van deze unieke fase van het leven van je baby is een onschatbare investering. Niet alleen neem ik de tijd voor het maken van de foto’s, ook nabewerking van de foto’s en het leveren van fotoproducten zoals een uniek fotoboek.

Hier zijn enkele redenen waarom newborn fotografie van onschatbare waarde is:

1. Tijdloze herinneringen: Newborn foto’s vangen de kostbare momenten van je baby in de tijd. Ze bieden een blijvende herinnering aan die tijd dat jullie baby nog zo klein is.

2. Emotionele banden: De foto’s weerspiegelen de intieme banden en liefde tussen jou en je baby. Ze vangen de tederheid, het geluk en de emoties van het nieuwe ouderschap.

3. Kunstzinnige kwaliteit: Als ervaren newborn fotograaf streef ik naar artistieke kwaliteit in mijn werk. Elk beeld wordt met zorg gemaakt en bewerkt, zodat het een waar kunstwerk wordt dat je met trots kunt tonen.

Fotoshoot prijzen

Bij het bepalen van mijn prijzen heb ik gestreefd naar transparantie en toegankelijkheid, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Hier is een overzicht van mijn prijspakketten.

Newborn & Lifestyle

Basis

€  295,00


Fotoshoot van 1 uur thuis

15 digitale kleuren foto’s

ook digitaal in zwart/wit

Geen watermerk op de foto’s

Hoogste kwaliteit foto's

Newborn & Lifestyle

Plus

€  345,00


Fotoshoot van 1,5 uur thuis

25 digitale kleuren foto’s

ook digitaal in zwart/wit foto’s

Geen watermerk op de foto’s

Hoogste kwaliteit foto's

Populair

Newborn & Lifestyle

DeLuxe

€  395,00


Fotoshoot van ruim 2 uur thuis

alle goede digitale kleuren foto’s

25 digitale zwart/wit foto’s

incl. luxe fotoboek met 15 foto's

incl. klein kadootje 

Geen watermerk op de foto’s
Hoogste kwaliteit foto's

Compleet pakket

prijzen per 1 januari 2023

Reiskosten
De eerste 15 kilometer zijn vrij van reiskosten, daarna reken ik 0,30 euro per kilometer. Ik kom ook naar België en Duitsland toe, tot een max van 60 minuten reistijd enkele reis of in overleg.

Lees meer berichten

lifestyle-en-newborn-portfolio
lifestyle-en-newborn-portfolioKim Houben
newborn fotograaf limburg
(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg