• newborn fotografie limburg

newborn fotoshoot aan huis

Nieuwsgierige Ward met zijn stoere stropdas

Newborn Fotografie Limburg

newborn-fotografie-limburg

De newborn fotoshoot met Ward

Wat een heerlijk klein mannetje is die Ward. Hij wilde heel graag weten wat ik allemaal aan het doen was tijdens de newborn fotoshoot aan huis.

Hoewel hij zijn voeding had gehad was hij toch wel af en toe wakker. Ik denk ook wel door het enthousiasme  van zijn grote broer.
Met de stropdag van zijn vader staat Ward er stoer op en zelf met zijn favoriete knuffels is hij helemaal in zijn nopjes. Maar dan ineens valt Ward in slaap en is hij in dromenland.

Dan nog even een paar leuke foto’s van het gezinnetje maakt deze fotoshoot helemaal af. De newborn fotoshoot aan huis is fijn voor de baby en voor mama en papa. Alles bij de hand en de baby in een vertrouwde omgeving.

Andere leuke blogberichten

newborn-fotograaf-limburg-lifestyle-fotoshoot

Newborn fotograaf Kim

Ik wil je meenemen in de weg die mij onder andere heeft gebracht naar lifestyle en newborn fotograaf zijn. Het was niet zomaar iets waar ik van de een op de andere dag mee ben begonnen. En ook zeker niet eigen was na de eerste lifestyle newborn fotoshoot.
newborn fotografieKim Houben

Newborn fotografie

Fotograferen doe ik al een hele tijd. Sinds een vijftal jaar is daar ook newborn fotografie bij gekomen. Ervoor was het nog niet zo heel gewoon om dit type fotoshoot te doen en was er ook nauwelijks vraag naar. Maar langzaam aan kwam er van mijn klanten, die bijvoorbeeld een zwangerschaps fotoshoot deden, de vraag na de geboorte of ik ook de baby en het gezin wilde fotograferen.

Lifestyle fotoshoot Fara-Jolie

Nog net voor mijn vakantie zou beginnen kreeg ik bericht dat Fara-Jolie was geboren en ben ik naar hun thuis gegaan voor het maken van foto’s. Deze keer ook een paar bijzondere Lifestyle foto’s. Foto’s met een zwarte achtergrond, foto’s waarbij Fara-Jolie in de zachte armen van mama en de sterke armen van papa ligt te slapen. Zo trots zijn ze op haar.
(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg