Newborn Fotografie Workshop

Voor 2024 zijn er nog geen workshops gepland.

Ik geef een 2-tal soorten workshops om jou op weg te helpen bij Newborn fotografie. Voor als je een beginnende fotograaf bent past de Newborn Workshop perfect bij je. In een klein groepje ga je direct aan de slag met mijn uitleg, tips en hulp. Wil je wat meer specialiseren of toch graag persoonlijke uitleg dan heb ik een 1-op-1 workshop. Waar we met de onderwerpen die je aangeeft lekker de diepte in gaan.

Met deze Newborn Fotografie Workshop leer ik je alle kneepjes van professionele Newborn en Lifestyle fotografie!

Newborn Groeps Workshop 

€  295,00


Praktijkgerichte workshop van 4 uur

Met echte newborn baby.

Uitleg van o.a. camera, poses, materialen,

nabewerking, marketing.


Foto's mag je voor eigen portfolio gebruiken.

Incl. thee, koffie, sapje en wat lekkers.


Tot een maand na de workshop geef ik gratis

feedback op je gemaakte en bewerkte foto's.


(Groep van maximaal 4)


Groepsworkshop

1-op-1 Newborn Workshop

€  550,00


1-op-1 workshop van 4 uur


We bespreken de onderwerpen van te voren.

Met echte newborn baby.

Incl. thee, koffie en sapje en wat lekkers.

Foto's mag je voor eigen portfolio gebruiken.


Tot een maand na de workshop

geef ik gratis feedback op je gemaakte en bewerkte foto's.


Prijzen per 1 januari 2024

Basis Newborn Fotografie Workshop

Leer op een luchtige leuke manier hoe je mooie Newborn foto’s kunt maken. Groep van maximaal 6. Met een Newborn baby. Handige tips. Gebruik de foto’s voor je eigen portfolio.

Ben je als hobby aan het fotograferen? Wil jij graag weten hoe je kunt beginnen met Newborn fotografie? En wil je meer weten of je specialiseren? Dan heb ik de perfecte (basis) Newborn Workshop voor jou.

Ik heb een leuke leerzame workshop waar iedereen aan mee kan doen die graag foto’s maakt. Kennis van je fototoestel is nodig, hoe je de foto’s maakt leer ik je!

Naast dat ik newborn & lifestyle fotoshoots doe bij de ouders thuis, fotografeer ik ook in mijn eigen studio. Met al deze fotoshoots heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en wil dit graag delen aan startende newborn fotografen zoals jou! Van het poseren van een newborn, het aankleden en wrappen van de newborn tot het stukje omgaan met ouders en de professionaliteit die je uit straalt.

In een leerzame maar ook luchtige newborn fotografie workshop waar je zelf meteen aan de slag kunt met je fotocamera vertel ik je over hoe je fotografeert, welke spullen je nodig hebt om een mooie newborn foto reportage te maken en de veiligheid van de newborn tijdens het fotograferen.

Doordat het een praktijk workshop is, kan je mij alle vragen stellen die je hebt en kunnen we alles meteen toepassen.

Newborn Fotografie Workshop

Voor wie is deze newborn fotografie workshop?

Voor iedereen die wilt starten met newborn fotografie, maar wel al om kan gaan met de fotocamera. Voor hobby fotografen die graag eens een newborn fotoshoot willen doen voor vrienden of familie.

Waar wordt de workshop gehouden?

In mijn fotostudio. Er is hier voldoende gratis parkeerplek, ook mogelijkheid om met openbaar vervoer te komen, een bus stop om de hoek bij de fotostudio.

Wat heb je nodig voor deze newborn fotografie workshop?

Je spiegelreflex camera, objectief (50mm prime 1.8, 30 mm prime 1.4, of ander zoomobjectief) en verder enthousiasme om veel leuke nieuwe dingen te leren!

Wanneer is deze newborn fotografie workshop?

De datums van de workshop worden op de website geplaatst maar je kunt je ook inschrijven. Wil je liever een 1-op-1 sessie, dat kan natuurlijk ook. Heb je daarin interesse stuur me dan al een email.

1 op 1 workshop

Een op maat gegeven workshop voor jou alleen. Onderwerpen die jij graag behandeld wilt hebben. Een workshop van 4 uur heb ik alle aandacht voor jou als je je graag wilt specialiseren in Newborn & Lifestyle fotografie.

Ben je als hobby aan het fotograferen? Of weet je nog niet genoeg van compositie, instellen van je camera of werken met studioflitsers? En wil je meer weten of je specialiseren in een onderdeel? Dan kan je mijn 1 op 1 workshop volgen!

We bespreken in een gesprekje van te voren wat je ervaring is en wat je wilt behandelen tijdens deze 1 op 1 workshop. Bij deze 1 op 1 workshop zullen we in het tijdsblok dat we hiervoor nemen deze onderwerpen onderverdelen zodat je aan het einde van deze workshop naar huis gaat met precies datgene wat je wilt weten. Zeker een perfecte workshop als je er over denkt een fotostudio te starten of (newborn) fotoshoots te gaan doen.

Inschrijven voor deze 1-0p-1 workshop?

Stuur mij dan een email met je gegeven en je vragen wat je graag in deze 1-op-1 workshop behandelt wilt hebben en ik neem contact met je op.

Het is ook mogelijk je opleidingsbudget te gebruiken om deze fotoshoot workshop te doen.

(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg