Lifestyle en Newborn portfolio

Het is weer tijd voor een update van mijn newborn portfolio! Al geruime tijd verzorg ik bijzondere en leuke newborn & lifestyle fotoshoots. Bij het gezin thuis in hun vertrouwde omgeving. Afgelopen 2 jaar zijn voor mij als fotograaf niet makkelijk geweest. Met de hele situatie was het soms niet of nauwelijks werkbaar om een fotoshoot te doen. Hoewel dit een uniek moment is voor mama en papa om hun newborn te laten fotograferen is het goed gelukt om door deze tijd heen te komen.

Newbornfotografie-limburg-kim-houben-portfolio-newborn-bo-05

Daarom is het nu weer tijd om eens een verse portfolio te presenteren. Helaas kan ik niet al mijn gemaakte werk online zetten in verband met privacy. Mijn werk heeft een bepaalde stijl, daar zal je niet een grote wijziging in zien. Het moment van vastleggen vind ik erg belangrijk. Juist even wat anders zien en daarmee een compleet plaatje te maken. Het gezin even in hun bubbel laten en niet te geposeerd en verkrampt op de foto. Gewoon hoe het moment is.

Soms heeft de newborn heel veel zin in de fotoshoot, sommige slapen er door heen, en ander heeft veel honger en huilt hier en daar wat. Dat alles hoort er bij en omdat ik altijd de tijd neem ontstaat er een ontspannen sfeer en weet ik tussendoor de momenten vast te leggen.

lifestyle-en-newborn-portfolio

Workshops beginnen weer!

Naast een geupdate portfolio zal ik ook weer de workshops gaan doen. Basis workshop newborn & lifestyle fotografie. Hou de website in de gaten voor datums, je kunt je ook inschrijven via de mail en dan ontvang je bericht om je in te schrijven.

Omdat ik al geruime tijd deze fotoshoot verzorg, naast het hebben van een fotostudio, vind ik het fijn om al mijn opgedane kennis te kunnen doorgeven aan andere beginnende fotografen die zo kunnen leren en hun stijl kunnen ontdekken.

Newborn poses - newborn fotograaf limburg kim houbenKim Houben Newborn fotograaf
Lifestyle fotoshoot
newborn fotoshoot - lifestyle fotoshoot - newbornfotografieKim Houben
(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg