Lifestyle en Newborn fotograaf Kim

Bij het bezoeken van deze pagina weet je natuurlijk al dat ik fotograaf ben. Toch wil ik je even meenemen in mijn weg die mij onder andere heeft gebracht naar lifestyle en newborn fotograaf. Het was niet zomaar iets waar ik van de een op de andere dag mee ben begonnen. En ook zeker niet eigen was na de eerste lifestyle newborn fotoshoot.

Al vele jaren heb ik een fotostudio die ik samen met mijn man run. Vele verschillende fotoshoots maar met oog op kwaliteit en niet zo zeer kwantiteit. Toen ik begon ergens in 2003 met fotografie, toen was er helemaal nog geen newborn fotografie. In ieder geval geen enkele vraag van een gezin die een zwangerschaps fotoshoot kwam doen.
Het heeft toch ruim 10 jaar geduurd voordat deze trend, zoals vaker uit Amerika overkomt, hier in Nederland zich populairder maakte.Toen kwam ook af en toe de vraag of ik niet ook foto’s wilde maken van de baby als deze geboren zou zijn.

newborn-fotograaf-limburg-lifestyle-fotoshoot

Een eigen stijl

En zo is het gegroeid dat ik mij een eigen stijl ben gaan vormen bij het maken van lifestyle newborn foto’s. Een stijl die je terug kunt zien in mijn portfolio, eenvoudig en natuurlijk.

Aangezien er niet heel veel fotografen waren in die tijd, begin 2010, ben ik vooral mij gaan laten inspireren door Amerikaanse en Australische fotografen. Newborn fotograaf ben je niet zomaar en er komt meer bij kijken dan alleen die foto’s maken. Met mijn jaren ervaring als fotograaf en ook mijn gedegen kennis van nabewerking en computers, bouwde ik aan mijn eigen werk.

Mijn passie in het fotograferen, zoals bij elk type fotoshoot, blijft het maken van die bijzondere herinnering.

Newborn poses - newborn fotograaf limburg kim houbenKim Houben Newborn fotograaf
Lifestyle fotoshoot
newborn fotoshoot - lifestyle fotoshoot - newbornfotografieKim Houben
(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg