De stoere raket op de kamer van Newborn Dean

newborn-fotografie-limburg-fotoshoot-dean

De fotoreportage van Newborn Dean

Als ik aankom bij het gezinnetje heeft Dean net zijn flesje op. De verwarming op de kinderkamer staat aan zodat het kleine mannetje zich straks lekker op zijn gemak voelt als ik het eerste deel van de fotoreportage doe.

Terwijl ik al een paar foto’s maak van de vele felicitatie kaarten, de slingers en het huiselijke sfeertje met de box in de kamer dommelt het kleine ventje een beetje in slaap.

Op zijn kamertje met zijn stoere raket op de muur naast zijn bed, maak ik een leuke set aan foto’s ook met de trotse mamma en pappa erop.

Zijn grote zus van 2 komt terug van de opvang en is zo enthousiast om ook met newborn Dean op de foto te gaan. Kusjes op het hoofd en zo blij dat zij hem vast mag houden op shoot. Samen met mamma en pappa erbij zet ik het hele gezinnetje nog eens op de foto.

Willen jullie als gezinnetje ook een bijzondere newborn fotoshoot laten doen? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Kim  // Newborn Fotografie Limburg

(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg