• newborn fotografie limburg

Lifestyle Fotoshoot Limburg

Lifestyle fotoshoot met Jace

lifestyle-fotoshoot-jace-newborn-fotografie-limburg-03

Lifestyle Fotograaf Kim Houben | Lifestyle Fotoshoot Limburg & België

Newborn Jace

Als bijzonder kraamcadeau gekregen van vriendinnen voor mamma en pappa van Newborn Jace, kwam ik bij hen thuis om een mooie Lifestyle fotoshoot te doen. Ze waren zo trots op Jace, het kleine mannetje dat al heel nieuwsgierig om zich heen keek.

Ze deden het erg goed als gezinnetje en ze vonden het een super cadeau wat ze hebben gekregen. Niet alleen Jace maar ook de bijzondere herinnering aan dit moment terugkijkend op de foto’s.

Zo zie je maar dat een kraamcadeau goed terecht komt. Overigens is het mogelijk bij mij om een Newborn of Lifestyle fotoshoot kraamcadeau geheel naar eigen wens te maken.

Andere blog berichten

newborn-fotograaf-limburg-lifestyle-fotoshoot

Newborn fotograaf Kim

Ik wil je meenemen in de weg die mij onder andere heeft gebracht naar lifestyle en newborn fotograaf zijn. Het was niet zomaar iets waar ik van de een op de andere dag mee ben begonnen. En ook zeker niet eigen was na de eerste lifestyle newborn fotoshoot.
newborn fotografieKim Houben

Newborn fotografie

Fotograferen doe ik al een hele tijd. Sinds een vijftal jaar is daar ook newborn fotografie bij gekomen. Ervoor was het nog niet zo heel gewoon om dit type fotoshoot te doen en was er ook nauwelijks vraag naar. Maar langzaam aan kwam er van mijn klanten, die bijvoorbeeld een zwangerschaps fotoshoot deden, de vraag na de geboorte of ik ook de baby en het gezin wilde fotograferen.

Lifestyle fotoshoot Fara-Jolie

Nog net voor mijn vakantie zou beginnen kreeg ik bericht dat Fara-Jolie was geboren en ben ik naar hun thuis gegaan voor het maken van foto’s. Deze keer ook een paar bijzondere Lifestyle foto’s. Foto’s met een zwarte achtergrond, foto’s waarbij Fara-Jolie in de zachte armen van mama en de sterke armen van papa ligt te slapen. Zo trots zijn ze op haar.
newborn fotoshoot - lifestyle fotoshoot - newbornfotografie

Wanneer een Newborn Fotoshoot laten doen?

Omdat ik de combinatie Newborn & Lifestyle fotografie doe, heb je altijd een mooie gevarieerde set aan foto's. Zeker is dit ook een waar geschenk aan jullie eerste 2 weken als kersverse ouders. Een periode waar je even vergeet foto's te maken, het er even bij in schiet of heel veel foto's worden gemaakt met de kleine en het bezoek. En juist in de eerste weken veranderd jullie baby al heel snel!
newborn--fotografie-limburg
newborn fotografie limburg
newborn-fotografie-limburg-fem-fotoshoot-01
newborn-fotoshoot-evy
Fay-newborn-fotografie-limburg-kim-houben-01

1-op-1 Newborn Fotografie Workshop

Naast het geven van een groepsworkshop Newborn Fotografie is er veel vraag naar de 1-op-1 workshop. Niet alleen heeft de cursist dan de beschikking over mij voor uitleg en hulp, ook kan de cursist alle tijd nemen voor het maken van foto's en het oefenen van wrappen, een mooie scene maken voor de fotoshoot.
(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg