Fotoshoot met baby Zvjezdan

Lifestyle fotografie limburg

Het zonnetje scheen mooi door de ramen heen. Newborn Zvjezdan vond het maar interessant en volgde mij met zijn ogen tijdens de lifestyle fotoshoot. Het mooie gezinnetje staat er prachtig op. En dan ook nog even bij papa knuffelen. Die Zvjezdan is me toch een lieverd!

Deze fotoshoot kan op elk moment in het eerste jaar gedaan worden. Een momentopname van het opgroeien en veranderen van jullie baby. De fotoshoot is bij jullie thuis, of eventueel op een locatie. Ongedwongen en natuurlijke foto’s en een mooie herinnering van jullie als gezinnetje.

Het kan zijn dat het niet mogelijk is geweest voor jullie om een newborn fotoshoot te plannen in de eerste 15 dagen na de geboorte. Daarom is het ook mogelijk om deze fotoshoot los te boeken. Hierdoor kunnen jullie toch het prille moment van jullie baby en met het gezin vastleggen. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ook is het natuurlijk leuk om deze fotoshoot cadeau te geven of in combinatie met een zwangerschapsfotoshoot.

(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg