Amé is mamma’s grote meid

newborn--fotografie-limburg

Eigenlijk niet echt meer een kleine meid, maar ze wilde nog zo graag op de foto. Geboren op 6 augustus en ze is al een pracht van een meid.

Als ik naar haar kamertje ga voor de foto’s te maken kom ik binnen in een met zon gevulde kamer. Lekker op temperatuur, Amé zal het zeker niet koud hebben. Mama heeft een mooie levensboom gemaakt op de muur en vertelt hoe ze deze heeft uitgezaagd en heeft geverfd. Het was een klusje maar het resultaat is prachtig.

We maken allerlei foto’s en Amé vind het maar allemaal interessant. In haar bedje, samen met haar grote knuffels, haar 2 konijnen en in mama’s armen.

Dan begint ze langzaam in te dutten en wordt ze moe van alle indrukken en valt lief in slaap.

Kim Houben | Newborn Fotografie Limburg | Newborn Fotoshoot | Lifestyle Fotografie Limburg

Vernieuwde newborn & lifestyle portfolio

Ik wil je meenemen in de weg die mij onder andere heeft gebracht naar lifestyle en newborn fotograaf zijn. Het was niet zomaar iets waar ik van de een op de andere dag mee ben begonnen. En ook zeker niet eigen was na de eerste lifestyle newborn fotoshoot.

newborn-fotograaf-limburg-lifestyle-fotoshoot

Newborn fotograaf Kim

Ik wil je meenemen in de weg die mij onder andere heeft gebracht naar lifestyle en newborn fotograaf zijn. Het was niet zomaar iets waar ik van de een op de andere dag mee ben begonnen. En ook zeker niet eigen was na de eerste lifestyle newborn fotoshoot.

Newborn fotografie

Fotograferen doe ik al een hele tijd. Sinds een vijftal jaar is daar ook newborn fotografie bij gekomen. Ervoor was het nog niet zo heel gewoon om dit type fotoshoot te doen en was er ook nauwelijks vraag naar. Maar langzaam aan kwam er van mijn klanten, die bijvoorbeeld een zwangerschaps fotoshoot deden, de vraag na de geboorte of ik ook de baby en het gezin wilde fotograferen.

(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg