Amé is mamma’s grote meid

newborn--fotografie-limburg

Eigenlijk niet echt meer een kleine meid, maar ze wilde nog zo graag op de foto. Geboren op 6 augustus en ze is al een pracht van een meid.

Als ik naar haar kamertje ga voor de foto’s te maken kom ik binnen in een met zon gevulde kamer. Lekker op temperatuur, Amé zal het zeker niet koud hebben. Mama heeft een mooie levensboom gemaakt op de muur en vertelt hoe ze deze heeft uitgezaagd en heeft geverfd. Het was een klusje maar het resultaat is prachtig.

We maken allerlei foto’s en Amé vind het maar allemaal interessant. In haar bedje, samen met haar grote knuffels, haar 2 konijnen en in mama’s armen.

Dan begint ze langzaam in te dutten en wordt ze moe van alle indrukken en valt lief in slaap.

Kim Houben | Newborn Fotografie Limburg | Newborn Fotoshoot | Lifestyle Fotografie Limburg

Newborn fotografie

Fotograferen doe ik al een hele tijd. Sinds een vijftal jaar is daar ook newborn fotografie bij gekomen. Ervoor was het nog niet zo heel gewoon om dit type fotoshoot te doen en was er ook nauwelijks vraag naar. Maar langzaam aan kwam er van mijn klanten, die bijvoorbeeld een zwangerschaps fotoshoot deden, de vraag na de geboorte of ik ook de baby en het gezin wilde fotograferen.

Lifestyle fotoshoot Fara-Jolie

Nog net voor mijn vakantie zou beginnen kreeg ik bericht dat Fara-Jolie was geboren en ben ik naar hun thuis gegaan voor het maken van foto’s. Deze keer ook een paar bijzondere Lifestyle foto’s. Foto’s met een zwarte achtergrond, foto’s waarbij Fara-Jolie in de zachte armen van mama en de sterke armen van papa ligt te slapen. Zo trots zijn ze op haar.

newborn fotoshoot - lifestyle fotoshoot - newbornfotografie

Wanneer een Newborn Fotoshoot laten doen?

Omdat ik de combinatie Newborn & Lifestyle fotografie doe, heb je altijd een mooie gevarieerde set aan foto’s. Zeker is dit ook een waar geschenk aan jullie eerste 2 weken als kersverse ouders. Een periode waar je even vergeet foto’s te maken, het er even bij in schiet of heel veel foto’s worden gemaakt met de kleine en het bezoek. En juist in de eerste weken veranderd jullie baby al heel snel!

(c) Kim Houben // Newborn Fotografie Limburg